Травмування та якість насіння на різних стадіях технологічних процесів

  • Дерев’янко Д. А. Житомирский национальный агроэкологический університет
Ключові слова: післязбиральна обробка, сепаратор, травмування, якість зерна

Анотація

В статті розглядаються результати досліджень якості насіння озимої пшениці при післязбиральній підготовці. Аналізуються показники якості насіння на різних стадіях технологічних процесів очищення та сівби.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.
Опубліковано
2020-01-22
Як цитувати
Дерев’янко, Д. (2020) «Травмування та якість насіння на різних стадіях технологічних процесів», Науковий журнал «Інженерія природокористування» , (1(1), с. 114-123. доступний у: http://enm.khntusg.com.ua/index.php/enm/article/view/196 (дата звернення: 28Березень2024).
Розділ
Якість, стандартизація, безпека, екологічність та ергономічність машин і технологій