Травмування та якість насіння на різних стадіях технологічних процесів
Ключові слова:
післязбиральна обробка, сепаратор, травмування, якість зерна
Анотація
В статті розглядаються результати досліджень якості насіння озимої пшениці при післязбиральній підготовці. Аналізуються показники якості насіння на різних стадіях технологічних процесів очищення та сівби.
Завантаження
Опубліковано
2020-01-22
Як цитувати
Дерев’янко, Д. (2020) «Травмування та якість насіння на різних стадіях технологічних процесів», Науковий журнал «Інженерія природокористування» , (1(1), с. 114-123. доступний у: http://enm.khntusg.com.ua/index.php/enm/article/view/196 (дата звернення: 22Червень2025).
Номер
Розділ
Якість, стандартизація, безпека, екологічність та ергономічність машин і технологій