Травмування та якість насіння на різних стадіях технологічних процесів - Дерев’янко, Д. (Науковий журнал «Інженерія природокористування», 2020)
В статті розглядаються результати досліджень якості насіння озимої пшениці при післязбиральній підготовці. Аналізуються показники якості насіння на різних стадіях технологічних процесів очищення та сівби.