Екологія військової діяльності в аспектах впливу на АПК України

  • Петрухін С. Ю. Національний технічний університет «ХПІ», м. Харків,
  • Пісня Л. А. Лабораторія оцінки впливу на навколишнє середовище (ОВНС) та екологічної експертизи НДУ УКРНДІЕП, м. Харків
  • Чеботарьова О. В. Харківський національний університет міського господарства ім. О.М. Бекетова, м. Харків
  • Кірієнко М. М. Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. П. Василенка, м. Харків
Ключові слова: екологічна безпека, екологічний портрет, військова діяльність

Анотація

В статті наведено результати дослідження сучасних умов кількісно-якісного оцінювання екологічної безпеки внаслідок повсякденної діяльності військ, як безпосередньо на військових об'єктах, так і навколо них, враховуючи тимчасове розташування під час передислокації та в ході проведення антитерористичної операції. Розроблено структуру системи забезпечення екологічної безпеки військового об’єкту. Визначено роль та місце в ній екологічного портрету територій військового об’єкту, що забезпечує користувачів необхідною і достатньою інформацією як у разі стабільного стану довкілля, так і у разі загрози виникнення надзвичайних ситуацій, критичного або після катастрофічного стану довкілля.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.
Опубліковано
2020-01-27
Як цитувати
Петрухін, С., Пісня, Л., Чеботарьова, О. і Кірієнко, М. (2020) «Екологія військової діяльності в аспектах впливу на АПК України», Науковий журнал «Інженерія природокористування» , (2(4), с. 106-118. доступний у: http://enm.khntusg.com.ua/index.php/enm/article/view/251 (дата звернення: 26Квітень2024).
Розділ
Якість, стандартизація, безпека, екологічність та ергономічність машин і техно

Статті цього автора (авторів), які найбільше читають