Технічне та технологічне забезпечення цифрових технологій у рослинництві - Деркач, О.; Шестаков, Т.; Крутоус, Д. (Науковий журнал «Інженерія природокористування», 2021)
Наведено огляд технічного та технологічного забезпечення технологій цифрового землеробства світових провідних виробників та огляд українських онлайн платформ у сфері точного землеробства. На прикладі програмного забезпечення AFS Software показано приклад реалізації навчального процесу здобувачів вищої освіти із залученням агропідприємства.