Сівозміна, як спосіб зменшення потреби в техніці господарств овочевої спеціалізації - Мельник, В.; Осипова, Л.; Чигрина, С. (Науковий журнал «Інженерія природокористування», 2020)
Обґрунтовуються передумови для реалізації механізмів альтернативного завантаження машинно- тракторних агрегатів та управління термінами проведення робіт для мінімізації потреби в техніці господарств з овочівництва.