Моделювання динаміки зернової суміші при сепарації на рифленому решеті вібросепаратора - Тіщенко, Л.; Ольшанський, В.; Харченко, Ф.; Харченко, С. (Науковий журнал «Інженерія природокористування», 2020)
Одержана модель динаміки сходової фракції зернової суміші по решетам з інтенсифікаторами-активаторами на основі гідроаналогії, при цьому середовище розглянуто як пошарове з різною в’язкістю.