Аналіз стану та напрямів технологічного забезпечення галузі рослинництва - Тимчук, В.; Цехмейструк, М.; Осипова, Л. (Науковий журнал «Інженерія природокористування», 2020)
В статті проаналізовані складові технологій вирощування 13 польових культур та виявлено основні закономірності діючих технологій. Обґрунтовано необхідність переходу на нові організаційні засади формування і трансферу цілісних технологій для галузі рослинництва.