Дослідження впливу виду посадки підкладного кільця на частоту власних коливань силової хвильової зубчастої передачі - Маргуліс, М.; Приймаков, О.; Градиський, Ю. (Науковий журнал «Інженерія природокористування», 2020)
Стаття присвячена дослідженню впливу виду посадки підкладочного кільця на частоту власних крутильних і поперечних коливань силових хвильових зубчастих передач. Встановлено оптимальну посадку підкладочного кільця в гнучке зубчасте колесо.