Вплив вихідної засміченості на повноту розділення насіннєвих сумішей - Бакум, М.; Винокуров, М.; Сансай, Н.; Андріянов, В. (Науковий журнал «Інженерія природокористування», 2020)
Викладений спосіб розрахунку залишкової засміченості насіннєвого матеріалу після послідовного очищення на декількох робочих органах з врахуванням його вихідної засміченості.