Перспективи використання автомобільного шасі в агропромисловому виробництві - Адамчук, В.; Погорілий, С. (Науковий журнал «Інженерія природокористування», 2020)
Обґрунтовано перспективні напрями використання автомобільних шасі в якості мобільного енергетичного засобу для формування на його базі мобільних сільськогосподарських агрегатів для виконання технологічних операцій в АПВ. Проаналізовано конструкційні та експлуатаційні характеристики автомобільного шасі вітчизняного виробництва ПАТ «АвтоКрАЗ» КрАЗ-6322. Підтверджено ефективність використання мобільного сільськогосподарського агрегату на базі автомобіля КрАЗ-6322 та машини МРД-9А на внесенні твердих мінеральних добрив за прямоточною технологічною схемою.