Оптимізація конструктивно-технологічних параметріврозробленого циклона аспіраційних систем зерноочисних машин - Гаєк, Є. (Науковий журнал «Інженерія природокористування», 2020)
Виконанням багатофакторного експерименту встановлені оптимальні значення конструктивно-технологічних параметрів розробленого циклону вібровідцентрових зернових сепараторів.