Дослідження параметрів руху часток в плоскому нахиленому каналі пневматичного сепаратора - Бакум, М.; Ольшанський, В.; Крекот, М. (Науковий журнал «Інженерія природокористування», 2020)
На основі отриманих формул, при аналітичному розв’язку спрощених нелінійних рівнянь руху часток в однорідному повітряному потоці встановлено основні закономірності переміщення часток з різними коефіцієнтами вітрильності в квазігоризонтальному сепарувальному каналі.