Методика встановлення та визначення параметрів і режимів роботи пневморешітного сепаратору зернового вороху - Михайлов, Є.; Задосна, Н.; Білокопитов, О. (Науковий журнал «Інженерія природокористування», 2020)
В роботі представлено методика встановлення та визначення параметрів і режимів роботи лотка — інтенсіфікатора та жалюзійного повітрярозподільника пневморешітного сепаратору зернового вороху.