Оцінка експлуатаційної надійності робочих органів ґрунтообробних машин - Пасюта, А.; Біловод, О.; Келемеш, А.; Дудніков, А. (Науковий журнал «Інженерія природокористування», 2020)
Розглянуто питання підвищення експлуатаційної надійності культиваторних стрілчастих лап різних варіантів з використанням основних оціночних показників.