Підвищення ефективності роботи сівалок за рахунок удосконалення параметрів робочих органів - Морозов, І.; Морозов, В.; Ольховський, Е.; Синьогуб, В. (Науковий журнал «Інженерія природокористування», 2020)
На основі дослідження параметрів сошників визначена форма лобової поверхні, що покращує якісні і знижує енергетичні показники роботи сівалок.