Результати дослідження процесу взаємодії робочих площин віброочістітельной машини і повітряного середовища - Лук’яненко, В.; НікіфоровA. (Науковий журнал «Інженерія природокористування», 2020)
Розглянуто результати дослідження процесу взаємодії робочих площин віброочістітельной машини і повітряного середовища.