Трансмісія нового типу із неперервною передачею потоку потужності для тракторів класу 14 кН - Хлівняк, О. (Науковий журнал «Інженерія природокористування», 2020)
Розглянуто питання функціонування тракторної трансмісії нового типу, на основі оригінальної механічної коробки зміни передач із неперервною передачею потоку потужності. Така трансмысыя дозволяє змінювати передатне відношення під навантаженням без використання муфти зчеплення. Застосування запропонованої трансмісії дозволяє поліпшити експлуатаційні характеристики тракторів.