Дослідження руху льонозбирального агрегату по поверхні ґрунту - Горбовий, А.; Яременко, В.; Гайдук, О. (Науковий журнал «Інженерія природокористування», 2020)
Теоретично досліджено та проаналізовано коливальний рух причіпного льонозбирального агрегату при русі по нерівностям поверхні ґрунту. Складені та розв’язані нові диференціальні рівняння руху механічної системи з однією ступеню вільності.