Обґрунтування можливості діагностики імунітету тварин за допомогою електрофізичних показників біологічно активних точок - Черепньов, І.; Ляшенко, Г.; Дьяконов, В.; Артюшенко, О. (Науковий журнал «Інженерія природокористування», 2020)
У статті розглядаються підходи до визначення стану імунітету тварин за допомогою електрофізичних показників біологічно активних точок.