Сучасний стан виробництва картоплі в Україні - Гуцол, Т.; Василюк, В.; Лукач, В. (Науковий журнал «Інженерія природокористування», 2020)
Розглянутий стан виробництва картоплі в Україні на промисловій основі, його проблеми та шляхи їх вирішення. Проаналізований стан техніки, яку використовують на даний час, а також розроблено мапу забезпечення новою картоплезбиральною технікою на території країни.